Huis in Frankrijk

Op weg naar uw droomhuis in Frankrijk

Aan de hand van uw wensen en onze ervaring en visie, ontwerpen wij uw droomhuis in Frankrijk. Wij hebben ervaring in diverse soorten huizen, van kleine, moderne vakantiewoningen tot ruime klassieke villa's. Neem contact op voor een eerste kennismaking en inventarisatie, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Energiezuinig huis in Frankrijk

Recentelijk heeft Studiohelder in nauwe samenwerking met L' Immobilier International Agency en de firma Archambaud het plan opgevat om een serie energiezuinige woningen te ontwikkelen.

houten huis

Het uitgangspunt is om een aantal woningtypen te ontwerpen die klaar zijn om gebouwd te worden. Er is gekozen om de constructie en afwerking van de woningen in hout uit te voeren, met als twee belangrijke redenen:
a) Hout is een milieuvriendelijk materiaal.
b) Een houten huis kan in een korte tijd gebouwd worden.
Weliswaar worden er een aantal typen ontwikkeld, dat wil niet betekenen dat deze ontwerpen vast omlijnd zijn, integendeel. Alle ontwerpen kunnen worden aangepast aan omgeving en uw wensen.

woningtypen en opties

Een 3 kamerwoning, één in een eigentijdse en één in een meer traditionele stijl vormt de kern van het programma. Het ontwerp van de ruimten en van de gevels berust op het idee om de zonnewarmte en het zonlicht zo optimaal mogelijk te benutten.

Duurzame huizen

De warmte-isolatie van vloeren, muren, daken en glasoppervlakten voldoet aan de hoogste standaard. Om de energiebehoefte nog verder terug te dringen kunnen de woningen worden uitgevoerd met verschillende opties. U moet dan denken aan aardwarmte, zonnepanelen en of warmtepompen en verschillende vormen van warmteterugwinning. Maar welke optie het meeste rendement geeft is bijzonder afhankelijk van ligging en omgeving.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden, prijzen, details voor een huis in Frankrijk? neem vrijblijvend contact op of schrijf u in voor onze nieuwsbrief


© Studiohelder 2008-2016 | geactualiseerd: 21-07-18
studiohelder
français
english
bouwprojecten
contact
tabakschuur architect, ontwerp woonhuis voorgevel woonhuis